Overbevisende sejr til mestrene fra Stationsbyen, Avedøre Monarchs, i søndagens hjemmekamp mod fusionsklubben Næstved Vikings og Rønne Bears AFC.
Gæsterne startede ud som lyn og torden og fik hentet et 8-points hjem. Det skulle dog også blive ved det, da hjemmeholdet fik fundet sit flow og endte med køre modstanderne trætte til slutresultatet på 32-8.
Kampen forløb med atypisk få skader, vi krediterer selvfølgelig os selv for god skadesforebyggelse, som begynder at give resultater 😎🙌.
Eneste Monarch som måtte udgå var Oliver Pedersen, med et hovedtraume, som heldigvis kom hurtigt på benene, men af forsigtighedsprincip ikke blev clearet til at spille videre… Og fordi holdet har brug for ham klar til udekampen i Svendborg!
Tusind tak til gæsterne for at samle et hold til at komme og besøge Vestegnen. 💪🏈
Vi glæder os allerede til næste sæson!